Een stevige greep op multioblakes met HCI

Webinar Het beheren van IT-uitgaven is altijd een uitdaging, soms een van die 4 uur ’s ochtends zorgen die infrastructuurmanagers laten wachten tot het ochtendgloren.

Een belangrijke overweging is hoe datacenters efficiënt en kosteneffectief te houden en klaar om applicaties en services te leveren als en wanneer dat nodig is. Er zijn oplossingen beschikbaar, waaronder migratie naar Nutanix HCI, die uw IT-landschap direct kunnen transformeren.

Doe mee aan dit webinar op 31 januari om 17:00 GMT/12:00 ET/9:00 PT om tips te krijgen over hoe u uw HCI-infrastructuur vanaf dag één op de juiste grootte kunt afstemmen. Efficiëntie in ruimte en verbruik staat immers gelijk aan kosteneffectievere activiteiten en kan de complexiteit van een gesloten infrastructuur enigszins wegnemen, toch?

Nutanix zal laten zien hoe zijn HCI-aanbod uw IT-activiteiten kan vereenvoudigen en kosten kan verlagen, terwijl de beveiliging en uptime worden verbeterd. En dat is nog maar dag één. Er zijn andere voordelen buiten de initiële migratie, zoals Nutanix-experts zullen benadrukken – bijvoorbeeld hoe u robuuste controle over hybride multi-cloudomgevingen kunt behouden met zichtbaarheid en controle, strategieën voor kostenverlaging en schaalbaarheid van resources.

U kunt meer horen over de strategie van Nutanix voor het ontsluiten van best practices voor effectief datacenterbeheer en kostenbeheersing door u hier te registreren voor ons webinar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *